Geplaatst op

BARBARA Clothing & Life Style

winkel_Barbara_mode_foto_contenttoday.nl

Fashion is Fun!

In de winkel draait het om fashion en gezelligheid: de koffie staat er voor je klaar. En houd ook de webshop in de gaten, daar komen af en toe hele speciale musthaves voorbij.

Fashion is Fun, dat is het motto van Barbara Clothing. De gezelligste modewinkel van Bergen op Zoom. De zaak wordt gerund door stylisten Barbara en Ronald, wiens passie het is om wekelijks tijdens de inkoop in het binnen- en buitenland de leukste items te selecteren. Zij willen hun klanten blijven verrassen met vernieuwende looks en setjes. Barbara Mode staat erom bekend als eerste nieuwe trends te spotten en deze te delen met haar vele trouwe volgers. Merken die je hier vindt zijn onder andere Zoso, G-maxx, Excellent, Rebelz, Gemma, Richie en Vera Jo.

Barbara

‘We zijn zelfs in de winkel getrouwd’

Waarom Barbara en Ronald ondernemers zijn geworden? Heel simpel; ,,Zo zijn we geboren, het zit in ons bloed.”Het stel heeft al zo’n 27 jaar een modezaak in Bergen op Zoom, sinds vier jaar Barbara Clothing in de Parade. ,,Voor ons is dit geen werk, de winkel is ons leven”, vinden ze. Beiden groeiden op in een ondernemersgezin en kregen het ondernemerschap met de paplepel ingegoten. ,,In het begin waren we zelf jong en verkochten we vooral mode voor jonge mensen”, zegt Ronald. ,,Nu richten we ons meer op kwaliteit en duurzaamheid.” 

Voor Barbara is vooral service heel belangrijk. Zelf is ze een geboren Bergse, maar Ronald woont hier al zo lang, dat hij ook helemaal ‘verbergst’ is. ,,Hij vindt carnaval nog leuker dan ik”, lacht Barbara. Ze zouden dan ook nergens anders een zaak willen hebben. ,,Bergen op Zoom is een geweldige stad, met geweldige mensen. Laatst kwam een klant een doosje met twee bonbons brengen, als bedankje. Lief toch?” Dat ze met liefde in hun winkel staan, is wel duidelijk. ,,We zijn zelfs in de winkel getrouwd, op 31 december. Dat is toch een rustige dag, dus dat kon best. En het was superleuk.” 

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
10:00 – 17:00
10:00 – 17:00
10:00 – 17:00
10:00 – 17:00
10:00 – 17:00
10:00 – 17:00
gesloten

Contact

Barbara mode
Lombardenstraat 13
Bergen op Zoom
Tel: 06 175 006 18
www.barbara-clothing.com

Winkelgebied De Parade

Laat je verrassen door de vele leuke winkels in het gebied, zoals:

 • Bagels & Beans
  De kracht van Bagels & Beans zit in aandacht. Aandacht voor gasten, voor de sfeer en natuurlijk voor de producten. Die zijn vaak biologisch, altijd vers en zonder uitzondering met zorg bereid.
 • BARBARA Clothing & Life Style
  Fashion is Fun, dat is het motto van Barbara Clothing, de gezelligste modewinkel van Bergen op Zoom. Met verrassende items blijft de winkel haar klanten keer op keer verrassen.
 • Brownies&downieS
  Je bent bij Brownies&downieS welkom voor koffie met iets lekkers of lunch, geserveerd door de ‘kanjers’ van het lunchcafé. Zij toveren altijd een glimlach op je gezicht.
 • De Makers
  Zo’n dertig Makers werken samen in de Makers van Bergen op Zoom. Creatieve mensen, elk met een eigen specialiteit. Van keramiek, glaskunst, fotografie en handgemaakte meubels tot sieraden, houten kinderspeelgoed en bijzondere kaarsen.
 • Douglas
  Parfumerie Douglas is veel meer dan alleen een winkel. Iedere keer als u een van deze winkels binnenstapt, beleeft u exclusieve lifestyle- en beautymomenten.
 • eyes + more
  eyes + More is een fashion-minded brillenmerk, dat je voor elke stijl en gelegenheid de juiste bril biedt. De winkel ziet een bril als de uitgelezen kans om je look nog leuker en completer te maken.
 • HEMA
  Artikelen van de HEMA zijn altijd van goede kwaliteit, hebben een uniek design en zijn scherp geprijsd. Van handdoeken tot rompertjes, van gebak tot regenkleding. En laten we vooral de typisch HEMA-tompoucen en rookworst niet vergeten!  
 • Het BouwHuys
  Wilt u een nieuwe woning bouwen, uw dak vernieuwen of een aanbouw laten plaatsen? Dan bent u bij Het BouwHuys aan het juiste adres. Stap gerust eens binnen bij het enige bouwbedrijf in de Bergse binnenstad!
 • Jamin
  Jamin is de oudste en meest bekende snoepwinkel van ons land. Ooit begonnen in 1870 en nog steeds vind je hier de laatste trends op het gebied van zoetwaren. Of je nu iets zoekt om jezelf te verwennen of een ander te verrassen.
 • Jumbo
  Jumbo de Parade heeft alles voor de leukste boodschappen! De groenteman laat u hier zien dat vers ook echt vers is en bij de bakkerij wordt er elke dag, zelfs op zondag, heerlijk brood voor u gebakken.
 • Norah
  Norah is een trendy en toegankelijk damesmodemerk. De winkel staat nooit stil en biedt altijd weer nieuwe styles voor een zeer brede doelgroep. Casual, business, feestelijk of basic; Norah heeft het allemaal!
 • OPEN32
  OPEN32 is de multibrand fashionstore voor dames en heren waar je een uitgebreide collectie vindt van de beste merken zoals Silvercreek, PME Legend, G-Star RAW, Tommy Jeans, Levi’s en Madness.
 • Perry
  Perry biedt een brede verzameling topmerken en eigen merken, die er voor zorgen dat je er altijd goed uitziet, zowel binnen als buiten de lijnen van het sportveld. Perry staat voor alles wat jou beweegt, letterlijk en figuurlijk. Keep moving!
 • Retro Vinyl en Vintage
  Of je nu op zoek bent naar lp’s, cd’s en audio, nieuw of tweedehands, je slaagt zeker bij Retro Vinyl en Vintage. Verder vind je hier allerlei muziek-gerelateerde artikelen zoals gitaarsnaren, muziekboeken, vintage-audio apparatuur, cassettebandjes,  popart en  popposters.
 • Thalia
  Stadsbrasserie Thalia ligt in het hart winkelgebied De Parade. Een rustpunt voor hen die het winkelen moe zijn. Even lekker zitten. Kopje koffie. Biertje. Wijntje. Tapasplankje. Alles voor dat kleine geluksmomentje.
 • The Sting
  The Sting is een Nederlandse modeketen waar je terecht kunt voor dames- en herenkleding voor elke gelegenheid.. Of je nu houdt van een bohemian- of een Scandinavische stijl; met de uiteenlopende merken is er bij The Sting voor ieder wat wils.
 • TUI
  TUI doet er alles aan om reizigers een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Om net dat stapje extra te zetten en de verwachtingen te overtreffen. Niet voor niets is TUI’s motto: Discover your smile.
 • Visgilde Oosterschelde
  Al ruim twintig jaar is Visgilde Oosterschelde een begrip in Bergen op Zoom. Om even een bakje kibbeling of lekker broodje vis te eten, of om een van de heerlijke visproducten mee naar huis te nemen.