Geplaatst op

eyes + more

winkel_eyes_plus_more_foto_contenttoday.nl

Meer dan een optiekketen

eyes + more is meer dan een optiekketen. Het is een fashion-minded brillenmerk dat je voor elke stijl en gelegenheid de juiste bril biedt. Eyes + more ziet een bril als de uitgelezen kans om je look nog leuker en completer te maken.

Bij eyes + more heb je altijd wat nieuws te kiezen; er is namelijk een snel wisselend en breed eigentijds assortiment, boordevol originele designs. Bovendien wordt hier een heldere betaalbare all-in prijs gehanteerd en vind je hier hoge kwaliteit monturen en de allerbeste glazen (altijd fashionable, extra dun, superontspiegeld, kraswerend, uv-bescherming, clean coat, anti-statisch en lotuseffect). Zo betaal je bij eyes + more voor een complete enkelvoudige bril altijd maar €99,- all-in en voor een complete multifocale bril slechts €179,- all-in.

Tot snel bij eyes + more Bergen op Zoom.

winkel_eyes_plus_more_2_foto_contenttoday.nl

Iedere bril één vaste prijs

Het was 2005; Ad Mathijssen en Eric Ezendam richtten samen eyes + more in Nederland op. Dit was voor het eerst dat een opticien een complete transparante all-in prijs aanbood, zonder daarbij onderscheid te maken in sterkte van de glazen. eyes + more vulde hiermee niet alleen een gat in de markt, maar wist zich met deze formule razendsnel te vestigen als serieuze concurrent van andere opticiens op de markt. Al een jaar later breidde eyes + more uit naar Duitsland. In 2012 vervolgde het pad naar Oostenrijk, waar midden in het centrum van Wenen de eerste vestiging van eyes + more Oostenrijk werd geopend.

Het motto van eyes + more: ‘Iedere bril één vaste prijs’ werd in 2013 gecreëerd en uitgerold. Sinds 2016 verovert de keten ook de Belgische optiekmarkt, waar in datzelfde jaar in Gent ook de eerste Belgische eyes + more vestiging geopend werd. Sinds begin 2019 maakt eyes + more deel uit van de Nederlandse Hans Anders Groep, die weer in handen is van investeringsmaatschappij 3i uit Londen.

Als een van de snelst groeiende merken in de optiekbranche blijft het uitbreiden en groeien naar een internationaal optiekmerk ook in de toekomst bovenaan de agenda staan.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
13:00 – 17:30
10:30 – 17:30
10:30 – 17:30
10:30 – 17:30
10:30 – 21:00
10:30 – 17:00
gesloten

Contact

eyes + more
Lombardenstraat 4
Bergen op Zoom
Tel: 0164 210 901
www.eyesandmore.nl

Winkelgebied De Parade

Laat je verrassen door de vele leuke winkels in het gebied, zoals:

 • Bagels & Beans
  De kracht van Bagels & Beans zit in aandacht. Aandacht voor gasten, voor de sfeer en natuurlijk voor de producten. Die zijn vaak biologisch, altijd vers en zonder uitzondering met zorg bereid.
 • BARBARA Clothing & Life Style
  Fashion is Fun, dat is het motto van Barbara Clothing, de gezelligste modewinkel van Bergen op Zoom. Met verrassende items blijft de winkel haar klanten keer op keer verrassen.
 • Brownies&downieS
  Je bent bij Brownies&downieS welkom voor koffie met iets lekkers of lunch, geserveerd door de ‘kanjers’ van het lunchcafé. Zij toveren altijd een glimlach op je gezicht.
 • De Makers
  Zo’n dertig Makers werken samen in de Makers van Bergen op Zoom. Creatieve mensen, elk met een eigen specialiteit. Van keramiek, glaskunst, fotografie en handgemaakte meubels tot sieraden, houten kinderspeelgoed en bijzondere kaarsen.
 • Douglas
  Parfumerie Douglas is veel meer dan alleen een winkel. Iedere keer als u een van deze winkels binnenstapt, beleeft u exclusieve lifestyle- en beautymomenten.
 • eyes + more
  eyes + More is een fashion-minded brillenmerk, dat je voor elke stijl en gelegenheid de juiste bril biedt. De winkel ziet een bril als de uitgelezen kans om je look nog leuker en completer te maken.
 • HEMA
  Artikelen van de HEMA zijn altijd van goede kwaliteit, hebben een uniek design en zijn scherp geprijsd. Van handdoeken tot rompertjes, van gebak tot regenkleding. En laten we vooral de typisch HEMA-tompoucen en rookworst niet vergeten!  
 • Het BouwHuys
  Wilt u een nieuwe woning bouwen, uw dak vernieuwen of een aanbouw laten plaatsen? Dan bent u bij Het BouwHuys aan het juiste adres. Stap gerust eens binnen bij het enige bouwbedrijf in de Bergse binnenstad!
 • Jamin
  Jamin is de oudste en meest bekende snoepwinkel van ons land. Ooit begonnen in 1870 en nog steeds vind je hier de laatste trends op het gebied van zoetwaren. Of je nu iets zoekt om jezelf te verwennen of een ander te verrassen.
 • Jumbo
  Jumbo de Parade heeft alles voor de leukste boodschappen! De groenteman laat u hier zien dat vers ook echt vers is en bij de bakkerij wordt er elke dag, zelfs op zondag, heerlijk brood voor u gebakken.
 • Norah
  Norah is een trendy en toegankelijk damesmodemerk. De winkel staat nooit stil en biedt altijd weer nieuwe styles voor een zeer brede doelgroep. Casual, business, feestelijk of basic; Norah heeft het allemaal!
 • OPEN32
  OPEN32 is de multibrand fashionstore voor dames en heren waar je een uitgebreide collectie vindt van de beste merken zoals Silvercreek, PME Legend, G-Star RAW, Tommy Jeans, Levi’s en Madness.
 • Perry
  Perry biedt een brede verzameling topmerken en eigen merken, die er voor zorgen dat je er altijd goed uitziet, zowel binnen als buiten de lijnen van het sportveld. Perry staat voor alles wat jou beweegt, letterlijk en figuurlijk. Keep moving!
 • Retro Vinyl en Vintage
  Of je nu op zoek bent naar lp’s, cd’s en audio, nieuw of tweedehands, je slaagt zeker bij Retro Vinyl en Vintage. Verder vind je hier allerlei muziek-gerelateerde artikelen zoals gitaarsnaren, muziekboeken, vintage-audio apparatuur, cassettebandjes,  popart en  popposters.
 • Thalia
  Stadsbrasserie Thalia ligt in het hart winkelgebied De Parade. Een rustpunt voor hen die het winkelen moe zijn. Even lekker zitten. Kopje koffie. Biertje. Wijntje. Tapasplankje. Alles voor dat kleine geluksmomentje.
 • The Sting
  The Sting is een Nederlandse modeketen waar je terecht kunt voor dames- en herenkleding voor elke gelegenheid.. Of je nu houdt van een bohemian- of een Scandinavische stijl; met de uiteenlopende merken is er bij The Sting voor ieder wat wils.
 • TUI
  TUI doet er alles aan om reizigers een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Om net dat stapje extra te zetten en de verwachtingen te overtreffen. Niet voor niets is TUI’s motto: Discover your smile.
 • Visgilde Oosterschelde
  Al ruim twintig jaar is Visgilde Oosterschelde een begrip in Bergen op Zoom. Om even een bakje kibbeling of lekker broodje vis te eten, of om een van de heerlijke visproducten mee naar huis te nemen.