Geplaatst op

Het BouwHuys

winkel_Het_bouwHuys_foto_contenttoday.nl

Alle vakmensen onder één dak!

Heeft u de wens om een nieuwe woning te bouwen, uw dak te vernieuwen of een aanbouw te laten plaatsen aan uw woning? Dan bent u bij Het BouwHuys aan het juiste adres.

Het BouwHuys voert met een team van circa 20 vakbekwame medewerkers diverse bouwwerken uit in de regio West-Brabant en Zeeland. Het BouwHuys heeft 3 pijlers, namelijk nieuwbouw, verbouw en onderhoud & renovatie.

Het BouwHuys is lid van Bouwend Nederland, de branche-organisatie van de gerenommeerde bouwbedrijven. Het bedrijf is erkend als leerbedrijf en kan u het garantiecertificaat van Woningborg bieden. De beste garantie die u kunt krijgen op (ver)bouw gebied.

Bijzonder: een bouwonderneming in de binnenstad

Patrick van Gent en Johan Uijl zijn beide eigenaren van Het BouwHuys. Patrick is geboren in Bergen op Zoom en Johan komt uit Tholen. Samen hebben ze meer dan 50 jaar ervaring in de bouwsector en weten ze als geen ander wie de juiste (ver)bouwpartner is voor uw (ver)bouwwerk.

Een bouwonderneming in de binnenstad kom je niet zo vaak tegen. ,,In 2018 kregen we het idee om met ons kantoor in de binnenstad van Bergen op Zoom te gaan vestigen”, vertelt Patrick. ,,Op een industrieterrein zien de meeste mensen je niet, maar in het centrum lopen dagelijks veel mensen voorbij en val je op met je bedrijf. En ja, regelmatig stappen er mensen binnen bij ons binnen en vragen ze om bouwkundig advies. Vaak over een kleine verbouwing, over het vernieuwen van het dak, het zetten van dubbel glas, enzovoorts. En als we op verjaardagen of andere bijeenkomsten zijn, horen we vaak dat mensen ons bedrijf kennen omdat ze er weleens langs zijn gelopen. Kortom, de visie die we hadden klopte. In een centrum heb je veel meer exposure dan op een industrieterrein.”

Het BouwHuys, stap gerust eens binnen bij het enige bouwbedrijf dat in de binnenstad van Bergen op Zoom te vinden is!

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
08:30 – 16:30
08:30 – 16:30
08:30 – 16:30
08:30 – 16:30
08:30 – 16:30
gesloten
gesloten

Contact

Het BouwHuys BV
Voetboog 4
Bergen op Zoom
Tel: 085 044 11 93
www.hetbouwhuys.nl

Winkelgebied De Parade

Laat je verrassen door de vele leuke winkels in het gebied, zoals:

 • Bagels & Beans
  De kracht van Bagels & Beans zit in aandacht. Aandacht voor gasten, voor de sfeer en natuurlijk voor de producten. Die zijn vaak biologisch, altijd vers en zonder uitzondering met zorg bereid.
 • BARBARA Clothing & Life Style
  Fashion is Fun, dat is het motto van Barbara Clothing, de gezelligste modewinkel van Bergen op Zoom. Met verrassende items blijft de winkel haar klanten keer op keer verrassen.
 • Brownies&downieS
  Je bent bij Brownies&downieS welkom voor koffie met iets lekkers of lunch, geserveerd door de ‘kanjers’ van het lunchcafé. Zij toveren altijd een glimlach op je gezicht.
 • De Makers
  Zo’n dertig Makers werken samen in de Makers van Bergen op Zoom. Creatieve mensen, elk met een eigen specialiteit. Van keramiek, glaskunst, fotografie en handgemaakte meubels tot sieraden, houten kinderspeelgoed en bijzondere kaarsen.
 • Douglas
  Parfumerie Douglas is veel meer dan alleen een winkel. Iedere keer als u een van deze winkels binnenstapt, beleeft u exclusieve lifestyle- en beautymomenten.
 • eyes + more
  eyes + More is een fashion-minded brillenmerk, dat je voor elke stijl en gelegenheid de juiste bril biedt. De winkel ziet een bril als de uitgelezen kans om je look nog leuker en completer te maken.
 • HEMA
  Artikelen van de HEMA zijn altijd van goede kwaliteit, hebben een uniek design en zijn scherp geprijsd. Van handdoeken tot rompertjes, van gebak tot regenkleding. En laten we vooral de typisch HEMA-tompoucen en rookworst niet vergeten!  
 • Het BouwHuys
  Wilt u een nieuwe woning bouwen, uw dak vernieuwen of een aanbouw laten plaatsen? Dan bent u bij Het BouwHuys aan het juiste adres. Stap gerust eens binnen bij het enige bouwbedrijf in de Bergse binnenstad!
 • Jamin
  Jamin is de oudste en meest bekende snoepwinkel van ons land. Ooit begonnen in 1870 en nog steeds vind je hier de laatste trends op het gebied van zoetwaren. Of je nu iets zoekt om jezelf te verwennen of een ander te verrassen.
 • Jumbo
  Jumbo de Parade heeft alles voor de leukste boodschappen! De groenteman laat u hier zien dat vers ook echt vers is en bij de bakkerij wordt er elke dag, zelfs op zondag, heerlijk brood voor u gebakken.
 • Norah
  Norah is een trendy en toegankelijk damesmodemerk. De winkel staat nooit stil en biedt altijd weer nieuwe styles voor een zeer brede doelgroep. Casual, business, feestelijk of basic; Norah heeft het allemaal!
 • OPEN32
  OPEN32 is de multibrand fashionstore voor dames en heren waar je een uitgebreide collectie vindt van de beste merken zoals Silvercreek, PME Legend, G-Star RAW, Tommy Jeans, Levi’s en Madness.
 • Perry
  Perry biedt een brede verzameling topmerken en eigen merken, die er voor zorgen dat je er altijd goed uitziet, zowel binnen als buiten de lijnen van het sportveld. Perry staat voor alles wat jou beweegt, letterlijk en figuurlijk. Keep moving!
 • Retro Vinyl en Vintage
  Of je nu op zoek bent naar lp’s, cd’s en audio, nieuw of tweedehands, je slaagt zeker bij Retro Vinyl en Vintage. Verder vind je hier allerlei muziek-gerelateerde artikelen zoals gitaarsnaren, muziekboeken, vintage-audio apparatuur, cassettebandjes,  popart en  popposters.
 • Thalia
  Stadsbrasserie Thalia ligt in het hart winkelgebied De Parade. Een rustpunt voor hen die het winkelen moe zijn. Even lekker zitten. Kopje koffie. Biertje. Wijntje. Tapasplankje. Alles voor dat kleine geluksmomentje.
 • The Sting
  The Sting is een Nederlandse modeketen waar je terecht kunt voor dames- en herenkleding voor elke gelegenheid.. Of je nu houdt van een bohemian- of een Scandinavische stijl; met de uiteenlopende merken is er bij The Sting voor ieder wat wils.
 • TUI
  TUI doet er alles aan om reizigers een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Om net dat stapje extra te zetten en de verwachtingen te overtreffen. Niet voor niets is TUI’s motto: Discover your smile.
 • Visgilde Oosterschelde
  Al ruim twintig jaar is Visgilde Oosterschelde een begrip in Bergen op Zoom. Om even een bakje kibbeling of lekker broodje vis te eten, of om een van de heerlijke visproducten mee naar huis te nemen.