Geplaatst op

Jamin

winkel_jamin_foto_contenttoday.nl

Jamin, dat is lekker!

Jamin is de oudste en meest bekende snoepwinkel van ons land. Ooit begonnen in 1870 en mede door het in 2009 verleende predicaat hofleverancier mag het bedrijf zeker als iconisch worden bestempeld. Daar zijn is Jamin natuurlijk reuze trots op.  

Bij Jamin vind je de laatste trends op het gebied van zoetwaren. Of je nu iets zoekt om jezelf te verwennen of een ander te verrassen, bij Jamin Bergen op Zoom ben je altijd aan het juiste adres.  

winkel_jamin_2_foto_contenttoday.nl

Bij Jamin is het altijd feest

In 2009 opende Astrid Mies haar eigen Jamin-winkel in de Parade in Bergen op Zoom. Jamin exploiteerde al jaren een eigen vestiging en zocht destijds een enthousiaste ondernemer. Iemand die met passie de snoepwinkel nieuw leven in wilde blazen met nieuwe snoeptrends, ijs en snoepcadeaus.  
Astrid droomde er al jaren van om een snoepwinkel met het wow-effect te openen. Ze deed idee├źn op in het buitenland en stapte enthousiast in het Jamin-avontuur.  In 2016 kreeg ze de kans haar winkel te verhuizen naar de ingang van de Parade, een prachtige locatie tegenover Jumbo en Mediamarkt. 
Met 300 verschillende soorten snoep, snoepkokers tot aan het plafond, American en Japanese Candy en diverse soorten ijs, mag Jamin Bergen op Zoom zich inmiddels de grootste snoepwinkel van Brabant en Zeeland noemen.  
 
De winkel is gespecialiseerd in snoepcadeaus, onder ander voor verjaardagen en geboorte, en natuurlijk weten de klanten Jamin te vinden met Pasen en Kerst: al jaren achter elkaar zijn de chocoladeletters van Jamin uitgeroepen tot de lekkerste letters van Nederland. 
Bovendien wordt bij Jamin Bergen op Zoom exclusief de merchandise verkocht van de populaire boyband Fource. Kortom, er is altijd wel een reden om naar Jamin te komen. 

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
13:00 – 17:30
09:30 – 17:30
09:30 – 17:30
09:30 – 17:30
09:30 – 21:00
09:30 – 17:00
gesloten

Contact

Jamin
Sint-Josephstraat 70
Bergen op Zoom
Tel: 0164273825
www.jamin.nl