Geplaatst op

Norah

winkel_norah_foto_contenttoday.nl

Afwisselende en trendy collecties van Norah

Norah is een trendy en toegankelijk damesmodemerk. De winkel staat nooit stil en biedt altijd weer nieuwe styles voor een zeer brede doelgroep.
De collecties van Norah zijn afwisselend en trendy. Casual, business, feestelijk of basic; Norah heeft het allemaal! Er zijn meer dan 80 stores in Nederland en België.

Alle items zijn beschikbaar in de maten 36 t/m 48. Omdat er wekelijks nieuwe collecties uitkomen, ziet de winkel er iedere week weer helemaal anders uit en kun je altijd op zoek gaan naar nieuwe items.

De winkel in Bergen op Zoom is hier sinds begin 2019 gevestigd. Norah heeft de volledige productieketen in eigen beheer: alles van het ontwerpen tot het verzenden van de webshoppakketjes wordt door het eigen Norah-team gedaan. Kom je snel een keertje langs?

‘Norah heeft geen klanten, maar vriendinnen’

Storemanager Marie-Louise van Kalmthout zit al dertig jaar in de fashion, waarvan de afgelopen twee jaar bij Norah. ,,Kleding is echt mijn ding”, zegt ze enthousiast. ,,Als een klant blij de deur uitgaat omdat ze weer iets leuks gevonden heeft, dat vind ik nog steeds geweldig. Mensen blij maken, dat is het mooie aan mijn vak.”

Bij Norah voelt ze zich als een vis in het water. ,,Norah heeft geen klanten, maar we noemen het onze vriendinnen. Dat zegt al genoeg: sfeer en service zijn voor ons heel belangrijk. We zitten nu ruim een jaar in Bergen op Zoom, en men leert ons hier steeds beter kennen. En wij onze vriendinnen. Soms zien we iets wat perfect bij een klant past, dan laten we dat even weten. We willen dat mensen zich hier echt welkom voelen.”

Marie-Louise is blij dat Norah ook een vestiging in Bergen op Zoom heeft. ,,Wat Bergen op Zoom zo leuk maakt is de mix van het bourgondische, gastvrije en culturele van de stad, gecombineerd met een winkelhart waar zowel ketens gevestigd zijn als een groot aantal authentieke winkels, vaak met plaatselijke ondernemers. Bovendien hebben we hier een geweldig team van vijf vrouwen: allemaal toffe, leuke en lieve dames. Ik heb het hier geweldig naar mijn zin!”

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
13:00 – 17:30
09:30 – 17:30
09:30 – 17:30
09:30 – 17:30
09:30 – 17:30
09:30 – 17:00
gesloten

Contact

Norah
Sint-Josephstraat 57
Bergen op Zoom
Tel: 0164 203 018
www.norah.eu

Winkelgebied De Parade

Laat je verrassen door de vele leuke winkels in het gebied, zoals:

 • Bagels & Beans
  De kracht van Bagels & Beans zit in aandacht. Aandacht voor gasten, voor de sfeer en natuurlijk voor de producten. Die zijn vaak biologisch, altijd vers en zonder uitzondering met zorg bereid.
 • BARBARA Clothing & Life Style
  Fashion is Fun, dat is het motto van Barbara Clothing, de gezelligste modewinkel van Bergen op Zoom. Met verrassende items blijft de winkel haar klanten keer op keer verrassen.
 • Brownies&downieS
  Je bent bij Brownies&downieS welkom voor koffie met iets lekkers of lunch, geserveerd door de ‘kanjers’ van het lunchcafé. Zij toveren altijd een glimlach op je gezicht.
 • De Makers
  Zo’n dertig Makers werken samen in de Makers van Bergen op Zoom. Creatieve mensen, elk met een eigen specialiteit. Van keramiek, glaskunst, fotografie en handgemaakte meubels tot sieraden, houten kinderspeelgoed en bijzondere kaarsen.
 • Douglas
  Parfumerie Douglas is veel meer dan alleen een winkel. Iedere keer als u een van deze winkels binnenstapt, beleeft u exclusieve lifestyle- en beautymomenten.
 • eyes + more
  eyes + More is een fashion-minded brillenmerk, dat je voor elke stijl en gelegenheid de juiste bril biedt. De winkel ziet een bril als de uitgelezen kans om je look nog leuker en completer te maken.
 • HEMA
  Artikelen van de HEMA zijn altijd van goede kwaliteit, hebben een uniek design en zijn scherp geprijsd. Van handdoeken tot rompertjes, van gebak tot regenkleding. En laten we vooral de typisch HEMA-tompoucen en rookworst niet vergeten!  
 • Het BouwHuys
  Wilt u een nieuwe woning bouwen, uw dak vernieuwen of een aanbouw laten plaatsen? Dan bent u bij Het BouwHuys aan het juiste adres. Stap gerust eens binnen bij het enige bouwbedrijf in de Bergse binnenstad!
 • Jamin
  Jamin is de oudste en meest bekende snoepwinkel van ons land. Ooit begonnen in 1870 en nog steeds vind je hier de laatste trends op het gebied van zoetwaren. Of je nu iets zoekt om jezelf te verwennen of een ander te verrassen.
 • Jumbo
  Jumbo de Parade heeft alles voor de leukste boodschappen! De groenteman laat u hier zien dat vers ook echt vers is en bij de bakkerij wordt er elke dag, zelfs op zondag, heerlijk brood voor u gebakken.
 • Norah
  Norah is een trendy en toegankelijk damesmodemerk. De winkel staat nooit stil en biedt altijd weer nieuwe styles voor een zeer brede doelgroep. Casual, business, feestelijk of basic; Norah heeft het allemaal!
 • OPEN32
  OPEN32 is de multibrand fashionstore voor dames en heren waar je een uitgebreide collectie vindt van de beste merken zoals Silvercreek, PME Legend, G-Star RAW, Tommy Jeans, Levi’s en Madness.
 • Perry
  Perry biedt een brede verzameling topmerken en eigen merken, die er voor zorgen dat je er altijd goed uitziet, zowel binnen als buiten de lijnen van het sportveld. Perry staat voor alles wat jou beweegt, letterlijk en figuurlijk. Keep moving!
 • Retro Vinyl en Vintage
  Of je nu op zoek bent naar lp’s, cd’s en audio, nieuw of tweedehands, je slaagt zeker bij Retro Vinyl en Vintage. Verder vind je hier allerlei muziek-gerelateerde artikelen zoals gitaarsnaren, muziekboeken, vintage-audio apparatuur, cassettebandjes,  popart en  popposters.
 • Thalia
  Stadsbrasserie Thalia ligt in het hart winkelgebied De Parade. Een rustpunt voor hen die het winkelen moe zijn. Even lekker zitten. Kopje koffie. Biertje. Wijntje. Tapasplankje. Alles voor dat kleine geluksmomentje.
 • The Sting
  The Sting is een Nederlandse modeketen waar je terecht kunt voor dames- en herenkleding voor elke gelegenheid.. Of je nu houdt van een bohemian- of een Scandinavische stijl; met de uiteenlopende merken is er bij The Sting voor ieder wat wils.
 • TUI
  TUI doet er alles aan om reizigers een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Om net dat stapje extra te zetten en de verwachtingen te overtreffen. Niet voor niets is TUI’s motto: Discover your smile.
 • Visgilde Oosterschelde
  Al ruim twintig jaar is Visgilde Oosterschelde een begrip in Bergen op Zoom. Om even een bakje kibbeling of lekker broodje vis te eten, of om een van de heerlijke visproducten mee naar huis te nemen.